Elgondolkodtál már azon, hogy milyen jó lenne, ha a tarot teljes rendszerét tudnád használni?

Vajon a Kis Arkánumok mennyivel nyújthat többet, a sokat dícsért 22 lapnál?

Mi lenne, ha a tarot-kártya oktató nem csak a Nagy Arkánum lapjaira helyezné a hangsúlyt, hanem a Kis Arkánumok lehetőségeiről is részletesen beszélne?

Vajon ez miért lenne jó és miért fontos a Kis Arkánumok üzenete, ha a tarot-kártyát használod az életutad tanácsadójaként?

Ezekre a kérdésekre is megtudod a válaszokat ezen a tanfolyamon. Egy újabb lehetőség a teljesebb önismeret és a tarot ismeret megszerzésére a tarot-kártya Kis Arkánumaival.

Itt megtanulhatod a gyakorlati használatát.

Biztosan tudod te is, hogy a tarot-kártya Kis Arkánumai négy külön életterületet fognak át. Ezeket az életterületeket a Nagy Arkánum ugyan szintén képes megmutatni, azonban az igazán finom értelmezéshez csekély segítséget nyújt.

A jóslások, elemzések finomhangolására kiválóan alkalmas a Kis Arkánum. Segítségével teljes pontossággal megtudhatod például, hogy az éppen aktuális üzleti vagy párkapcsolatod éppen milyen fázisban van.

Ha még csak most ismerkedsz a tarot-kártya lapjaival vagy már ismered őket, akkor is segíthet neked ez a tanfolyam.

A Kis Arkánumok végre elfoglalhatják méltó helyüket a tarot-jóslás világában.

Ezen a tanfolyamon megismerkedhetsz a Kis Arkánum lapjaival a gyakorlatban.  Ami ebben a tanfolyamban különleges, hogy az élet különböző területein való felhasználásukra is megtanítalak. Megtanulhatod a tarot-kártya teljes rendszerének a használatát, és olyan egyedi gyakorlatokat a Kis Arkánumokkal, amelyeket máshol nem használnak.

Játékos formában csoportosés egyéni gyakorlatok segítségével fejlesztheted az intuiciódat, és a a kártya összeolvasását egyaránt. A gyakorlatok között szerepel majd olyan is, ahol jósólunk, de nem a megszokott kirakásokkal, hanem Varázsmondatok segítségével. Itt majd segítséget kapsz a párkapcsolatra, az anyagiak és az egészség területére egyaránt.

Ha rendszeres olvasója vagy a blogomnak, akkor már gyaníthatod, ismerheted azt a mániámat, hogy mindent szintetizálok, akármit látok, hallok vagy olvasok azt elkezdem beépíteni a tarot rendszerébe. Ezt a tanfolyamot is ez a képességem hozta össze, hiszen csak a lapok leírásával, gyakorlatok, egyedi vetések, elemzések nélkül nem sokra mennél.

Csoportlétszám 4 - 6 fő

Az időpontok

2018. február 3.  9-17 óráig

A tanfolyam helyszíne:

1203. Budapest, Baross u. 38. 5/50

 

Nagyobb térképre váltás

                            

A tanfolyam ára:

14.000-Ft
 

Jelentkezz ide kattintva!

Lehetőség van egyéni tanulásra is.

Ha egyénileg  szeretnéd elvégezni, akkor a  tanfolyam ára egyénileg  7.000,- Ft/ alkalom (1,5 óra)

Erre egyénileg tudsz jelentkezni Hargitai Andinál a 06-20/216-9140 telefonszámon.