Vonz a tarot-kártya misztikus világa?

Gyorsan telnek az évek és ez egyre inkább ösztönöz egy belső utazásra?

Ha szeretnél megismerkedni a tarot-kártya rejtélyes világával vagy önmagaddal, akkor ezt nálunk különböző módokon és mélységben is megteheted.

A jóslás rejtelmeit meg lehet tanulni.

Különleges képességre sincs szükség.

Amivel rendelkezned kell, az a kitartás és szorgalom. A tarot-kártya és az angyalkártya ismerete sokat segíthet életed további részében, bármely területen.

Tanulhatsz egyénileg vagy csoportos formában is. Lehetőséged van online, levelező és személyes oktatásra egyaránt. Minden tanfolyamunkon a tarot-kártya segítségét is bevontam a tanulásba, az angyalkártya tanfolyamhoz pedig angyalkártya vetéseket is megtanítok.

Tanfolyamaink témakörei

 

SZEPTEMBERI TANFOLYAMOK 
(kattins rá a részletekért)

*** További extrák ***

Tarot klub - Már ONLINE is

Minden hónapban két alkalommal van ilyen jellegü összejövetel, amelyen tovább gyakorolhatod a tarot-kártyát, megkérdezhetsz olyan dolgokat amelyek nem világosak számodra és megismerkedhetsz új vetésekkel és mélyebb titokba hajló ismeretekkel.

Angyalkártya klub

Minden hónapban egy alkalommal van ilyen jellegü összejövetel, amelyen tovább gyakorolhatod az angyalkártya használatát, megkérdezhetsz olyan dolgokat amelyek nem világosak számodra és megismerkedhetsz új vetésekkel és összeolvasási technikákkal.

Sorskerék tarot társasjáték

Egy önismereti társasjáték, amely a tarot és az angyalkártya segítségével segít egy-egy probléma feloldásában. Végig vezet a tarot-kártya Nagy Arkánumainak képein, miközben oldja azokat a problémákat, amelyek előtted állnak.

 

A tanulás formái

Egyéni tanulás személyesen vagy online módon (SKYPE)

 • bármikor elkezdhető
 • egyéni tempódban haladhatsz, amelyet te választhatsz meg
 • a tanfolyamra elhozhatod a kedvenc kártyádat és abból tanulhatsz
 • speciális kirakásokat is tanulhatsz, a saját problémáid megoldásához, így problémáidnak egy részére a tanfolyam ideje alatt választ találhatsz
 • ​összeolvasási gyakorlatok tanulása és gyakorlása
 • munkafüzet kapsz a tanfolyamhoz
 • ​a tanfolyamról oklevelet kaphatsz
 • személyesen vagy online is el tudod végezni
 • ha már tanultál valakinél tarot-kártyát elemezni, akkor kiegészítésként összeolvasást, vagy egyéni ismereteket is eljsajátíthatsz amely nem az alap tanfolyam része (például negatív jelentések, személy jelölők, idő meghatározó technikák stb.)

Díja: 90 perc 5.000,-

Levelező tanulás

 • Itt hírlevélben kapod meg a tananyagot, amelyhez hanganyagot és email konzultációt is kapsz. Ezt teljesen ingyenesen ki is próbálhatod.

Csoportos tanfolyam személyesen vagy Online

 • Ez időnként előre meghirdetetett, azonban igény szerint 3 főtől egyénileg is kérhető.