Karmikus párkapcsolat vetéssel és példával

Sokszor hallom ezt a megfogalmazást, és elgondolkodtam azon, hogy mit is jelent ez a mai világunkban. Maga a karmikus kapcsolat azt jelzi, hogy olyan dolgod van a másikkal, amelynek megoldásához több idő kell. Például meg kell tanulnod a helyzet jó oldalát is meglátni, ha éppen egy optimista emberrel kerültél kapcsolatba. Esetleg segít a társad egy rossz tulajdonságodat tudatosítani, és elengedni, mivel neki is van hasonló, ami roppantul zavar benne. Mivel pedig a kapcsolatban egymás tükörképei vagyunk, ezért szinte állandóan saját magaddal kell szembenézned. Persze minden emberrel dolgod van valamely mértékben akivel kapcsolatba kerülsz, de ez lehet akár néhány vagy csupán egyetlen alkalom is, amíg megoldod, megtanulod „azt a valamit”.

Pl. Egyszer találtam a rendelőm előtt egy hatalmas táskát. Nem néztem meg, mert gondoltam, valamelyik kolléganőmhöz jött egyik vendégé. Teltek azonban az órák, és a táska még mindig ott volt. Mivel ez egy nyitott folyosó volt, úgy gondoltam talán mégis nekünk van ezzel dolgunk. Pontosabban nekem, hisz senki nem foglalkozott vele. Tehát magamhoz vettem. Amint kinyitottam rengeteg céges bizonylatot, sőt még egy pin kódot tartalmazó cetlit is találtam benne. Amikor megtaláltam nagy nehezen a vélt tulajdonos telefonszámát, felhívtam. Egy férfi hang szólalt meg, aki a házban járt pár órája, és teljesen elkeseredett volt az elveszett táska tartalmát illetően. Benne volt a cégének az összes bank kivonata és az iratai is. Rögtön robogott érte, és amikor kinyitottam az ajtót virággal a kezében fogadott. Leültünk, teáztunk, és beszélgettünk egy keveset. Rendkívül hálás volt, mert még soha nem fordult vele elő, hogy ilyen mértékű segítséget kapott. Ennek a kapcsolatnak a feladata a segítségnyújtás megtapasztalása, és annak elfogadása volt. Egyetlen alkalom elég volt hozzá. Én is napokig boldog voltam, és gondolom neki is nyomott hagyott a lelkében.

Térjünk vissza azonban a karmikus kapcsolathoz, és szűkítsük le a kört a párkapcsolatra. Tehát a kérdés:

 • Mi a dolgom a társammal?
 • Miért nem megy, akadozik a párkapcsolat?
 • Hogyan tudom feloldani az ellentéteket?

Az asztrológiában könnyű feladatom lenne, hiszen a Szaturnusz, és a többi sorsbolygó egyértelműen jelzi, ha egy emberrel karmikus feladatod van. Most azonban a tarot-kártyát fogom felhasználni, hogy ezekre a kérdésekre választ kapj. Nézzük tehát a tarot-kártya elemzést a karmikus kapcsolat feltérképezésére.

Egy ötlapos vetést fogunk most elemezni, mert úgy gondolom először kezdjük egy könnyebb vetéssel, aztán majd később haladunk további mélységek felé.

Öt lapot fogsz húzni, ezek sorrendben a következők:

 1. Megmutatja, hogy mi a korábbi közös ügyetek

 2. A te feladatod a kapcsolatban

 3. A társad feladata a kapcsolatban

 4. Közös karmikus feladatotok

 5. A következő lépés, amelyet tenned kell

Most pedig nézzünk egy példát erre a vetésre. A Rider tarot-kártyából húztam a férjemmel való kapcsolatra.

1. lap:

Hold, amely a közös múltunkat szimbolizálja. Ez jelentheti azt, hogy együtt végeztünk valamely női tevékenységet, amely akár beavatások is lehettek. A közös ügy azonban a félelem legyőzése volt, amellyel valóban a házasságunk alatt is folyamatosan dolgunk van. Nekem, hogy állandóan szembesülve vele, ezt feloldjam. A férjem pedig míg nem ismert, semmitől sem félt, tehát neki ez el volt fojtva, hisz a másik szélsőséget élte meg.

2. lap:

Érme 1, az én feladatom a kapcsolatban. Ami az anyagi, illetve munka lehetőségeket hozza be a kapcsolatunkba. Mivel én állandóan új ötletekkel vagyok tele, és újnál újabb tevékenységeket, ismerteket igyekszem szerezni, ez őt is nyitottabbá teszi ezek felé. Mondta is sokszor, hogy túl kíváncsi vagyok, és bizony ezzel már Éva anyánk is megjárta. Persze ez régebben történt, mára már mind a ketten valóban teljesen új tevékenységet végzünk (mind a kettőnk nagy örömére), amelyet együtt csinálunk.

3. lap:

Kard király, a társam feladata a kapcsolatban az objektív nézőpont, és döntés meghozatala. Ez valóban jól megy neki, mert nagyon jó ember ismerő (amit én roppantul irigylek), és bár nekem ez továbbra sem megy, viszont sokat segít az ő véleménye a kapcsolataimban. Ezen kívül általában rögtön felismeri egy probléma valódi okát, és ezáltal a megoldást is tudja. Mivel én nagyon szubjektív alkat vagyok, és teljes mértékben a megérzéseimre támaszkodom, ezért nekem nagy segítség a férjem, és próbálom megtanulni, elsajátítani ezeket a tulajdonságokat.

4. lap:

Halál, amely a közös utat mutatja. Hát ez is érdekes, mivel valóban mind a kettőnknek le kellett rombolni az addigi életünket, és egy teljes újjászületést kell megélnünk együtt. Így mindig egyszerre megyünk előre és sokszor a mélypontot is egyszerre éljük meg. Mivel mind a ketten nagyon erős ego-val rendelkezünk, ez fontos feladat a számunkra, főleg mert így van esélyünk a valódi alázatot és szolgálatot megtanulni.

5. lap:

Botok királynő, vagyis az én következő lépésem. Ez a tűz lapja, a lelkesítés, és a gondoskodás. Mivel oroszlán jegyű ember vagyok, ez nagyon megy nekem. A gondoskodás pedig feleségként elengedhetetlen a számomra. A bátorság(ami nálam sokszor merészség) is pozitív példa lehet a férjemnek, ami szintén ennek a alapnak a témája.

 

Mi együtt csináltuk a vetést, ezért ő is húzott egy lapot a következő lépésként. Ha ketten végzitek tehát akkor a 3 lapot ő húzza ki (amelyek az ő feladatát mutatják a kapcsolatban), és húzzon egy lapot (6. lap lesz), amely megmutatja az ő feladatát a jelenlegi helyzetben.

6. lap:

Ítélet, ami az ő következő lépése. Előre lépni, szabadulni a nehéz helyzetből. Ez valóban megy neki, hiszen mindig ő az, aki optimistább és előbb talpra áll, hisz ő sokkal kevesebbet aggódik.

 

Hát ennyi a vetés, amellyel remélem sikerül neked is pontosabb képet alkotni a kapcsolatodról. Természetesen elvégezheted egy baráti vagy munkatársi kapcsolatra is.

 

Új hozzászólás

Plain text

 • A HTML jelölők használata nem megengedett.
 • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
 • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.