Csak most kezded megismerni a tarot-kártyát?

Már van néhány könyved a tarot-kártyáról, mégsem tudod értelmezni a saját életedre?

Szeretnéd feldolgozni a mindennapi problémáidat?

Itt van egy könyv, amellyel végre megértheted a tarot-kártyák jelentését és életedben való hasznos felhaszálását.

Tartalmazza a kártyák általam tolmácsolt, érthető leírását a hozzájuk tartozó értelmezésekkel, kérdésekkel, javaslatokkal, kulcsszavakkal. Ezen kívül kiegészítettem hasznos vetésekkel és azok részletes magyarázatával, de találsz még benne több hasznos tanácsot ötletet is. Hogyan kezdj neki, mire vigyázz, stb.

Hargitai Andi Tünde - A tarot rejtett ösvényein 2.0

Otthon ezt az ebookot tanulmányozva a kártyák jelentéstartalmának elsajátítása mellett még nagyon sokféle dologra használhatod, így például...

...az önismereted elmélyítésében...
...az önmegvalósítás folyamatában...
...párkapcsolati kérdések megoldásában...
...a beavatási út bejárásában...
...meditációs technikák kiteljesítésében...
...az útmutatásban, útkeresésben...
...döntési helyzetek megoldásában...
...sorsfeladatod megtalálásában...
...jóslás és jövendölés értelmezésében...
...tanácsadásban, tanácskérésben...
...az életvezetésedben...

...is hasznos segítőtársad lehet.

Ha egy olyan könyvre vártál ami minden különösebb ködösítés nélkül, érthetően és világosan magyarázza a tarot-kártyák jelentését és gyakorlati útmutatást is ad a használatához, akkor most nagy örömmel jelentem be, itt megtaláltad. 

Felmerülhet benned a kérdés, hogy

Már annyi könyvet elolvastam a tarotról, mi az amiben ennek a könyvnek a látásmódja, értelmezése különbözik a többitől?

Igen, jó a kérdés és pont a látásmód, a képi látásmód az egyik különlegessége a könyvemnek. A könyvemben megpróbálom felnyitni a szemed és gondolkodásra késztetni, rádöbbenteni arra, hogy mennyi mindenre fel lehet figyelni a képeken és milyen egyéb összefüggések vannak, amelyek segítenek az értelmezésben.

Ha nem csak egy kártyacsomagot használsz, hiszen annyi gyönyörűséges létezik már a világban, akkor különösen ajánlom a szabványos, berögzült magyarázatok helyett ezt a könyvet, hiszen a felmerülő kérdések is pont ezt hivatottak elősegíteni. Tudod más-más kártyacsogagon más-más képekkel különböző értelmet nyerhet egy-egy kérdés is.

Ha ez lesz az a könyv amit alapként használsz, akkor biztosan fogod forgatni értelmezni a kártyát és nem csak a Rider-Waite-Smith tarot-t, hanem szinte bármelyiket. Nagyon sok olyan információ bújik meg a sorok között, amit egyéb irányú tanulmányaimból építettem a leírásokba. Példaként említhetem a vizualizációs és egyéb gyakorlatokat, amelyeket akár személyiségfejlődésed, önismereted fejlesztésére vagy egyszerűen csak a hétköznapi stresszhelyzeteid feloldására is eredményesen használhatsz. Elhiheted, hogy mind kipróbált, sokszorosan tesztelt és nagyon hatékony gyakorlat.

Itt beleolvashatsz a tarot-könyvem Kiegyenlítődés lapjába.

 

Az e-könyv és a letölthető hanganyag ára:

4.200,-Ft

 

vagy a könyv megrendelhető spirálozott formában is, postaköltséggel

5.400,-Ft

 

 

 

 

 

 

 

Rendeld meg itt és most!

 

Ha nem csak megrendeled, hogy ez is meglegyen, hanem rendszeresen használni is fogod a könyvet, akkor bizony most végre kezedbe veheted a sorsodat. Ez a könyv nagyon sokat fog segíteni ebben.

Köszönöm az érdeklődésed, használd eredményesen a könyvemet és az oldalon megjelent írásaimat egyaránt. Bármilyen kérdésed van, arra  levélben, a blogban vagy fórumon válaszolok.

Hargitai Andi Tünde

+36 20 216-9140

Hargitai Andi Tünde tarot-kártya oktató